ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι Δεσμοί Αλληλεγγύης καθημερινά συνδράμουν και βοηθούν.

Παραδόσεις προϊόντων σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση, σε δομές και οικογένειες.

Οι Δεσμοί Αλληλεγγύης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού και δώσανε το παρόν για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας στην Αλβανία. Η αγάπη και η προσφορά του κόσμου απερίγραπτη, συγκινητική! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!! Τόνοι τροφίμων, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, στρώματα, είδη πρώτης ανάγκης, συγκεντρώθηκαν για τους πληγέντες.

Επισκέψεις στους χορηγούς, για παραλαβή προϊόντων.

Επισκέψεις σε ιδρύματα, με προσφορά προϊόντων.

Ψυχολογική υποστήριξη, από ειδικευμένους ψυχολόγους, επί πεντάμημο, που λόγο κόστους εξασθένησε. Προσδοκούμε τη σύντομη αναβίωση του.

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Δεσμοί Αλληλεγγύης», Ντίνα Μανωλοπούλου και ο ταμίας Σταύρος Παπαϊωάννου μετέβησαν στο Α.Τ. της πόλης και παρέδωσαν στους αστυνομικούς τρόφιμα και γλυκά, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρουν ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

Μερικές από τις μόνιμες προσφορές μας:

Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής

ΤΑΣΕΗ Σύλλογος ηθοποιών

Σπίτι του Ηθοποιού

Σύλλογος Ένωσης κατοίκων Παλαιού Φαλήρου,

Σύλλογος Παλαιστινίων Εργαζομένων

Σύλλογος Αλληλεγγύης Πειραιάς

Σύλλογος Μέριμνας Ανηλίκων Νέων, Αθήνα

Δομές Αλληλεγγύης στις εξής περιοχές: Καισαριανή, Καλλιθέα, Ζωγράφου, Παγκράτι, Βύρωνας

Κοινωνικό Φαρμακείο Σαλαμίνα

Κοινωνικό Συσσίτιο εκκλησίας Παναγίτσα Σπάτα

Κοινωνικό Μαγειρείο Αγ. Παρασκευή Σύλλογος Αλληλεγγύης Πειραιάς Μύρτιλλο ΚΟΙΝΣΕΠ Επισκεφτήκαμε την Μάνδρα, Μάτι, Εύβοια, Καρδίτσα προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, είδη καθαριότητας.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι δεσμοί αλληλεγγύης διοργάνωνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις για να μπορέσετε να στηρίξετε και να γνωρίσετε το έργο μας καλύτερα!
ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ