Εθελοντισμός

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

" Όταν το όραμα συναντά τον εθελοντισμό, το θαύμα γίνεται" Το ζητούμενο στη σημερινή διαμόρφωση της κοινωνίας είναι ο εθελοντισμός.Εκεί που τα οργανωμένα κράτη αδυνατούν να στηρίξουν την κοινωνική η αλυσίδα,δίνει το παρόν ο εθελοντισμός με θαυμαστά αποτελέσματα.

Η πράξη απέδειξε ότι αλληλεγγύη και εθελοντισμός είναι σύμφυτες ιδιότητες του DNA, των Ελλήνων.

Στη διάρκεια κάθε κρίσης, οι Έλληνες έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς σε όλη την Ευρώπη. Οι «ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» έχουν κοντά τους όσους εθελοντές χρειάζονται για τις δράσεις τους.

Οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι έχουν τον εθελοντισμό ως επιλογή ζωής.

Η αλυσίδα που πρέπει να είναι άρρηκτηγια τη στήριξη της κοινωνίας είναι ΧΟΡΗΓΟΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ-ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ. Οι χορηγοί είναι συνάνθρωποι μας, που προσφέρουν ακόμα και από το υστέρημα τους.

Σε αυτή την πολύπλευρη δράση των «ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», σας καλούμε να γίνεται φίλοι καισυμμέτοχοι γιατί το λίγο του καθενός μας γίνεται το πολύ γιαόσους το χρειάζονται.

Ελάτε μαζίμας στην ίδια περπατησιά προς το κοινό μας στόχο!


ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι δεσμοί αλληλεγγύης διοργάνωνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις για να μπορέσετε να στηρίξετε και να γνωρίσετε το έργο μας καλύτερα!
 • ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

  Mε σπουδαίους καλλιτέχνες, που είχαν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ευκαιρία συνάντησηςτων ανθρώπων για να ξεφύγουν λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα.
 • ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

  Mε την ευκαιρία αυτή γνωρίζονται άνθρωποι και γνωρίζουν και τους καλλιτέχνες.
 • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

  Εκεί που καλλιεργείται η ενημέρωση, η σκέψη και ο προβληματισμός από τις συζητήσεις πουπροκύπτουν.
 • ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Με αξιόλογους καλλιτέχνες, στην παρουσίαση σπουδαίων έργων που ενθουσίασαν τοκοινό μας.
ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ